Lite intressant läsning ...

Domstolen har sagt sitt: "Shellac" är CND!

CND Shellac har varit en stor succé sedan starten. Med CND Shellac satte CND på en gång en ny standard för den professionella nagelbranschen och gav oss branschens första "blockbuster"-produkt någonsin. Den stora framgången med CND Shellac har gjort att det kommit ut många "Shellac"-kopior på marknaden.

CND har exclusivitet på "Shellac"

Många konkurrenter använder illegalt namnet "Shellac" på sina produkter, men nu är det fastställt att namnet "Shellac" endast får användas i samband med CND. I nagelindustrin är "Shellac" så integrerat att det kan betraktas som ett varumärke. Det är nu bekräftat i domstol att: Ordet "Shellac" och de underliggande färgämnena  inom nagelbranschen endast och enbart får användas av CND. All annan användning är olaglig och därmed straffbar!

CND Shellac och gelpolish är två olika behandlingar 

CND Shellac är med sin högglansiga yta, enkla borttagning och skonsamma tillvägagångssätt mot den naturliga nageln helt unik i sin egen kategori, och kan därför inte jämföras med de många gelpolish-produkter som finns på marknaden. Nu har vi ett domstolsbeslut om att ordet "Shellac" endast får användas med CND:s produkter. Förutom produktnamn, gäller detta även texter för- och i sökord på sökmotorer, webbplatser och andra ställen där nagelprodukter och nagelbehandlingar nämns. Detta gäller också termer som kan orsaka förvirring och vilseleda konsumenten (t ex Shellak).

Konsumenterna har rätt att få den behandling de tror att de köper och de professionella CND-salongerna har rätt att inte bli snuvade på sin marknadsföring.

CND Shellac fortsätter att vara en hit över hela världen!

Shellac målas på som nagellack (härdas i UV-lampa),men har en hållbarhet som gelé, och en otrolig glans som är lika fräsch hela tiden.

Spara tid - slipp torktid, märken i naglarna och flagnande nagellack.

Bra för dig som inte vill "bygga" dina naglar, men som vill ha ett snyggt "nagellack" som sitter i 14-21 dagar

Boka tid

Shellac, som har blivit otroligt populärt, kan man göra mycket fint med. Shellac målas på som ett nagellack, man förlänger alltså inte nageln. Men har du rätt förutsättningar och tålamod så kan du få längre naglar med hjälp av Shellac. Shellac skyddar nageln så den får en chans att växa ut. Men ännu viktigare är att du oljar in dina naglar så de inte torkar ut. En nagel som får regelbunden fukt blir mycket smidigare och starkare och bryts inte så lätt. Nagelolja för detta ändamål finns att köpa på salongen i Kävlinge.