Kontakt o öppettider

PRAKTISKA DETALJER INFÖR BESÖKET PÅ SALONGEN:Salongen ligger på Formgatan 4 i Kävlinge, i samma lokaler som Energicenter. Det finns oftast (under dagtid) gott om parkeringsplatser precis utanför.


Har du ett bokat besök så ringer du på min klocka, som sitter till höger om ytterdörren.


Dörren är inte alltid låst, men ring ändå helst innan du går in så jag vet att du kommit. Skulle dörren vara låst så öppnas den när du ringer på. Jag öppnar inifrån mitt rum, ocn kommer inte personligen ut och öppnar för dig. Slå dig ner i soffan, så kommer jag och hämtar dig.

Skulle ringklockan krångla och dörren inte öppnas så går det fint att istället knacka försiktigt på mitt fönster, som är det fjärde till höger om dörren, och gå sedan direkt in. Men klockan ska fungera - tryck till ordentligt bara. 


Vill du, med tanke på att den här trista coronan fortfarande härjar, sitta kvar ute i bilen tills det är dags så funkar det ju också bra.


Inne på rummet går det inte att ha sällskap med, det beror både på att det helt enkelt inte finns plats för det, men också på det rådande läget. Vi är alltså endast två personer där inne åt gången. Detsamma gäller även barn, som får stanna hemma. Eventuellt medföljande sällskap kan vänta ute i receptionen. 


Du som skall färga- eller lyfta fransar får gärna komma lite tidigare och tvätta av eventuell mascara och plocka ut ev linser. 


Observera att på  helger gäller annan taxa för behandlingar - 20% tillkommer.


Avbokning måste ske senast 24 timmar innan avtalad tid. Uteblivet besök debiteras. 


Öppettiderna varierar. Gå tilll bokningssidan för att hitta ledig tid.Vid alla andra ärenden når du salongen snabbast- och enklast via mail.Salong Fin finns även på Facebook och Instagram
Varmt välkommen!